U-010, primul yacht subacvatic de lux (foto)

Home « Ambarcatiuni « Inedit

 

Un yacht, un submarin... Nu te-ai decis încă? Atunci optează pentru ambele! Un yacht de lux, care să ofere tot confortul de care ai nevoie și să se tranforme într-un submarin luxos la cerere! Ți se pare imposibil? Cineva l-a inventat deja! U-010 este un nou concept de yacht ultra-modern și subacvatic, de lux.

 

Ambarcațiunea călătorește atât pe apă, cât și sub apă. U-010 a fost conceput pentru a pluti și a coborî la mare adâncime, iar interiorul a fost creat pentru a îmbina confortul și luxul necesar unei croaziere subacvatice. Pe lângă facilitățile subacvatice, yachtul-submarin se poate lăuda și cu carateristici luxoase pentru navigația la suprafața apei întrucât deține un motor diesel-electric care funcționează prin propulsie. Yachtul-submarin U-010 este complet echipat cu sisteme integrate de stabilizare pentru a realiza scufundarea sau ridicarea la suprafață într-un mod fin, cât mai confortabil posibil.

No limits!

Interiorul yachtului are un design contemporan cu interior ultra-modern, fiind dotat cu geamuri uriașe care să permită navigatorului să admire frumusețea oceanică subacvatică direct din fotoliu. O bijuterie de ambarcațiune care uimește până în cel mai mic detaliu. Acest „Yacht submarin U-010” are 66.5 de metri lungime, este elegant, aerodinamic și extrem de provocator. Puntea este impresionant de mare, iar interiorul poate fi catalogat drept... imens! Deține un salon, o sală de ședințe, dormitoare, bucătărie, băi și multe alte facilități menite să-ți vacă vacanța mai ceva ca la un hotel de cinci stele.

Salonul este format din mai multe separerui pentru ca invitații să aibă propria intimitate, design-ul interior este viu colorat, iar geamurile din sticlă, în formă de cerc, oferă posibilitatea de a admira lumea maritimă îndeaproape. Yachtul-submarin U-010 este un model exclusivist, care îmbină toate cerințele de pe piață actuală de yachturi luxoase, reușind să atingă și categoria nonconformiștilor.

Ținta: multi-miliardarii

Cu un salon de relaxare, saună, lounge bar și marea scară în spirală - „U-010”, îndeplinește toate funcțiile practice necesare pentru vacențe de croaziere și explorări subacvatice. Din păcate, yachtul-submarin este în stadiul de proiect, compania producătoare Marina Colombo fiind la un pas să înceapă contrucțiile. Nu de alta, dar co-creatorul „U-010” a declarat pentru CNN că are deja un potențial cumpărător – este vorba despre un multi-milionar și fost membru al consiuluilui de administrație al Hewlett Packard, Tom Perkins.

„Tom Perkins a comandat Maltese Falcon - care a fost odată cel mai lung yacht din lume - și știm că el vrea acum să construiască un submarin”, a declarat reprezentantul companiei Marina Colombo pentru CNN. Iar acesta nu pare să fie singura opțiune. Exsită și mulți alți multi-milionari care au o înclinație pentru explorările exotice subacvatice și sunt gata să dea o mulțime de bani pentru a fi posesorul unui astfel de concept radical. Cel puțin asta spune compania producătoare. Tu ți-ai achiziționa un astfel de yacht?

Gina R.

Foto: www.charterworld.com

Publicat in: iulie 2013
Etichete pentru acest articol: ambarcatiuni, submarin, yacht, yacht submarin
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement