Sailboat: Veliere nominalizate în 2013 (foto)

Home « Ambarcatiuni « Inedit

O linie puternică de veliere se aliniază la Salonul Nautic International Newport! Sute de yachturi cu vele își vor etala calitățile într-o expoziție de clasă mondială pentru a câștiga trofeul „2013 Best Boats awards”. Un moment important din an, care va avea loc în luna septemprie a acestui an și se la lăsa cu achiziții de milioane de euro, spun organizatorii! Însă, până la marele moment, s-au dezvăluit companiile și velierele nominalizate la titlul de „2013 Best Boats awards”. Și, cum era de așteptat, favoritele anului în maetrie de veliere sunt modelele de la Bavaria, Beneteau, Dufour, Jenneau și SeaRail. Iată între ce modele se dă bătălia cea mare!

Bavaria Cruiser 50 - Navighează de aproape jumătate de an pe apele din Europa, iar acum Cruiser 50 – sora cea mare a modelului Cruiser 45 care a câștigat în 2012 premiul „Best Boats” - a intrat în competiție pentru trofeul 2013. Este o ambarcațiune puternică, cu detalii interioare care se pot plia pe orice stil și planuri de croaziere. Coca este spațioasă și poartă celebra semnătură de la Farr Yacht Design.

Bavaria Vision 46 - Este prima dintr-o nouă linie de croaziere din „grădina” germană Bavaria. Vision 46 întruchipează o gândire proaspătă în design și aspect. Este destinată cuplurilor care preferă croazierele ocazionale și este mult mai opulentă decât modelele clasice ale companiei din linia Cruiser. Confortul este un criteriu cheie: de unde și fotoliile capitonate pentru timonier și scaunele duble și confortabile din cabina de pilotaj.

C& C101 - O nouă C&C oferă întotdeauna o priveliște de bun venit, iar 101 pare să fi fost construită pentru a ridica reputația mărcii cu o navigație mult mai rapidă. Proiectat de Tom McNeill, C& C101 are mai puțin de 4 tone și poartă un dispozitiv de fibra de carbon. Un model cu un interior spațios, destinat croazierelor în grupuri destul de mari.

Tartan Fantail - Tim Jackett se ocupă mai nou de designul pentru Ohio Tartan Yachts, iar noul model combină aspectul tipic tradițional cu bunul gust al modernismului, în detalii mici. Cabina de pilotaj este structurat într-un mod inventiv, rupând linia cu care ne-a obișnuit compania de-a lungul timpului, având spațiu suficient pentru șase sau 10 persoane.

Beneteau Oceanis 48 - Cine nu îl cunoaște... Simplitate, spațiu, design și confort din plin! Oceanis 48 vine cu o cabină de pilotaj transformată într-o zonă de joacă pe toată lățimea tronsonul vertical. Spațiile de cazare au fost construite după planuri bine gândite, iar performanța de navigație este la un nivel mai ridicat față de modelil anterior din seria Oceanis.

Iar acestea sunt doar câteva dintre modelele nominalizate la titlul „Best Boat 2012”. Printre velierele care se regăsesc în topul nominalizărilor sunt și Hanse 385, Moody AC41, Seaward 46RK, Nautitech 441, J/70, Fountaine Pajot Sanya 57, Jeanneau Sun Odyssey 41DS, Motive 25R, Seawind 950, Leopard 58. Modele de veliere pe care le veți găsi în galeria foto de mai jos!

Gina Rotaru

Foto: www.sailmagazine.com / coolbreezeyachts.wix.com

Publicat in: mai 2013
Etichete pentru acest articol: expozitie yachturi, imagini yacht, velier, veliere, yacht cu vele
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement