New: Yachturi SUV de la Riviera (foto)

Home « Ambarcatiuni « Inedit

Ni le-a prezentat Salonul International Boat 2012 Sydney, iar acum le-a lansat în mod oficial. Gigantica companie constructoare de yachturi Riviera se mândrește cu o colecție nou nouță de yachturi SUV, primul model din line-up făcând deja ravagii printre potențialii cumpărători! Este vorba despre yachtul Riviera 445 SUV, care combină performanța cu abilitățile unei nave de croazieră. Cu această nouă performanță, Riviera se menține pe poziția de lider mondial ca cel mai premiat producător de ambarcațiuni de lux, cu o experiență în domeniu de peste 32 de ani!

Având designul clasic marca Riviera, noul yacht SUV 445 a fost fabricat pentru îmbogățirea patrimoniului companiei. Ambarcațiunea este o îmbinare între înalta performanță a unei șalupe, cu abilitățile unei croaziere stil Flybridge și cu dotările unui Express offshore pentru pescuit sportiv. La toate acestea, constructorii au adăugat și facilități de lux și divertisment, obținând prima ambarcațiune care a putut crea o punte între patru stiluri de navigație.

SUV 445 – stil, design și dotări de lux

Managerul companiei Riviera, Stephen Milne, a declarat că yachtul SUV-ul 445 este o adevărată întrupare a patrimoniului Riviera. „Prin această ambarcațiune reușim să îmbinăm toate stilurile și aspectele familiare ale construcției de ambarcațiuni marca Riviera: linii motivante, căpriori, simț solid al mării, aspect spațios și decoruri de lux în Euro-style. Și, desigur, un etaj flybridge pentru cabina de pilotaj, dotat complet”, a spus Stephen Milne.

Precum modelele Sport Yachts și noile ambarcațiuni Flybridge de la Riviera, colecția de yachturi SUV cuprinde un singur, dar mult mai spațios, salon de relaxare care datorită design-ului deține mai multe funcții: de luat masa, de cocktail, de lectura, de relaxa și de dormit, dacă este necesar. Înainte de marea sufragerie, se află cabina de pilotaj poziționată în salonul rufului principal, oferind sentimentul unui flybridge închis, dar spațios.

Interioare din spejar american și piele de căprioară

Noul SUV 445 dispune de două saloane care domină mijlocul navei și se extind de la un fascicul la altul. Cabina comandantului de navă este, de asemenea, spațioasă, iar camera invitaților dispune de trei paturi individuale. Spațiul de depozitare este din belșug, această cabină fiind amenajată cu dulapuri suspendate, sertare individuale în lateralul fiecărui pat, spațiu de lectură și corpuri de iluminat individuale.

Este o ambarcațiune ideală pentru o familie de cinci persoane, spun proiectanții. Asta pentru că cele două saloane sunt separate de două băi generoase, iar cabina comandantului de navă deține baie proprie. Design-ul fresh al interiorului noii colecții de yachturi SUV de la Riviera este creat de celebrul designer Giorgia Drudi. A lucrat cu culori calde precum șampanie, crème, paie, manila și portocaliu. Mobila și suprafețele textile sunt din materiale precum stejar american, piele, piele de căprioară și texturi subtile. 

Modelele seriei SUV nu sunt doar plăcute ochiului, ci sunt impresionante din punct de vedere tehnologic. Coca a fost proiectată folosind tehnologia CAD cu o înclinare de 14.5 față de pupă, iar unitatea de propulsie este cea a legendarului premiat pentru calitate: Volvo IPS. Adevărate prototipuri, cu un nivel înalt de calitate, care au atras deja atenția câtorva clienți. Dacă ești curios cum arată colecția de yachturi SUV de la Riviera, privește în galeria foto pe care ți-am pregătit-o mai jos.

Gina Rotaru

Publicat in: octombrie 2012
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement