Kate Middleton a botezat croaziera „Royal Princess” (foto)

Home « Ambarcatiuni « Inedit

Eveniment important pentru lumea maritimă! Joi, 13 iunie, unul dintre vasele de croazieră ale companiei Princess Cruises a fost botezat de Ducesa de Cambdrige! Kate Middleton a participat la ceremonia de numire a vasului de croazieră „Royal Princess”, cu 3.600 de pasageri, al companiei Princess Cruise în Southampton, Anglia, alături de Regina Marii Britanii. A fost un eveniment emoționant, compania de croaziere bucurându-se de o publicitate impresionantă datorită Ducesei, care era fotografiată la fiecare mișcare de reprezentanții presei.

O zi specială, în care linia de croazieră „Royal Princess” a fost lansată în mod oficial pe piața maritimă, alături de căpitanul Tony Draper! Ceremonia de joi a inclus tăierea panglicii pentru inaugurarea ambarcațiunii și un scurt tur al navei pentru ducesa, iar cel mai emoționant moment a fost momentul „botezului” când Kate Middleton i-a dăruit vasului de croazieră numele de „Royal Princess” și binecuvântarea ei împreună cu cea a Episcopului de Winchester.

Capacitate de 3.600 pasageri

„Eu numesc aceasta nava „Royal Princess”! Fie ca Dumnezei să binecuvânteze această navă și pe toți cei care se vor afla la bordul ei”, a spus ducesa. Punctul culminant a fost ceremonia de gală, care a inclus o binecuvântare formală, o rugăciune spusă de Episcopul de Winchester și un spectacol oferit de de starul pop Natasha Bedingfield. În urma ceremoniei, Kate Middleton a ținut să sublinieze importanța noii linii de croazieră „Royal Princess”, cu o capacitate de 3.600 pasageri, care este programată să-și înceapă activitatea în Marea Mediterană în această vară.

Pasarelă din sticlă, direct pe apă!

„Royal Princess” este o navă de generație viitoare. Printre caracteristicile speciale descoperite la bord este un atrium de poveste, care servește ca hub social oferind o serie de restaurante și opțiuni pentru divertisment. De asemenea, nava de croazieră deține un impresionant SeaWalk deasupra apei – o punte pasarelă din sticlă care se extinde pe 28 de metri dincolo de marginea vasului de croazieră. O invenție suprinzătoare care a captat atenția tuturor invitaților la ceremonia de numire a navei. Pe lângă acestea, există cabane private lângă piscine, care dau sentimentul că plutesc pe apă, un studio de televiziune, cel mai mare magazin cu produse de patiserie pe mare și balcoane pentru toate cabinele exterioare.

Royal Princess este nava amiral a flotei Princess. Construcția vasului de croazieră a început în data de 15 martie 2011, pe șantierul naval Fincantieri din Monfalcone, Italia. În data de 9 aprilie 2013, a fost anunțat că Alteța Sa Regală Ducesa de Cambridge va boteza „Royal Princess” într-o ceremonie de numire la Southampton, în data de13 iunie 2013. Festivitățile de inaugurare a navei se vor încheia cu prima ei călătorie în data de 16 iunie 2013.

Gina Rotaru

Foto: huffingtonpost.com

Publicat in: iunie 2013
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement