Hermes – de la genți, la yachturi de lux (foto)

Home « Ambarcatiuni « Inedit

Fetelor, fiți pe fază! Hermes lansează o colecție nou-nouță! Nu vorbim despre celebrele genți de lux, în valoare de mii de euro bucata, ci de o serie de yachturi, demne să ne lase cu gurile căscată! Da, vedeți bine, Hermes a trecut de la genți, la yachturi de lux. Celebra casă de modă s-a asciat în 2009 cu şantierele navale italieneşti Wally, iar astăzi continuă să facă furori printre pasionații de ambarcațiuni... și soțiile acestora... cu yachturi de dimensiuni uriașe, cu design amsolut nonconformist! Așadar, dacă visați la un model SF de ambarcațiune, sau geantă (în funcție de înclinații), dați o tură virtuală la modelele Hermes! Au ce arăta!

Compania a doborât ideea de casă pe mare, construind un penhouse cu toate dotările și utilitățile posibile. Cât despre prețuri, sunt peste măsura așteptrărilor! Însă, deloc șocante! Ținând cont că o geantă se comercializa cu câteva mii de euro, o ambarcațiune intră în rândul a sutelor de mii de euro! Însă, cine își permite, cu siguranță știe să aprecieze o asemenea bujuterie cu „all inclusive” la bord. Toate ambarcațiunile construite de Hermes în colaborare cu şantierele navale italieneşti Wally sunt la prețuri care variază între 60 și 100 milioane de euro... bucata? Ce spuneți, mai sunteți tentați? Măcar v-am stârnit curiozitatea!

Construcție de la A la Z

Nu a fost un proiect „de fițe” cum ar spune unii, ci Hermes s-a dedicat întru-totul acestui segment! A vrut să conceapă ambarcațiunile de la A la Z întru-n mod cât mai reprezentativ companiei. Ce a ieșit? Produse unicate, de o calitate suprinzătoare, chiar și pentru cel mai renumit producător de genți pentru calitatea oferită clienților săi! Punți din lemn masiv, forme ciudate (încrucișări între avion și ambarcațiune), piscine de peste 25 de metri lungime, și peste 3400 de metri pătraţi, pe patru etaje. Cât despre dotări, ecologia își spune cunântul pe toate ambarcațiuniule.

Nu lipsesc panourile solare, materialele naturale și motoare hibride diesel-electrice. Iar acestea sunt doar dotările mari. Detaliile, însă, sunt cu mult mai impresionante! Proprietarul unei astfel de ambarcațiuni se bucură de un real hotel de lux plutitor, beneficiind de camere spațioase, dotări de lux, design interior și exterior cu semnături Hermes și facilități de a găzdui în lux total peste 20 de oameni și un echipaj instruit de minimum 12 oameni.

Chiar dacă primul model lansat pe piață în 2009 nu a prins foarte tare la public, de-a lungul vremii, Hermes și-a lărgit poarta spre piața de ambarcațiuni, reușind să-și atragă clienții prin strategii de marketing bine definite. Astfel că, de-a lungul a celor patru ani de existență, Hermes, în colaborare cu şantierele navale italieneşti Wally, a reușit să scoată pe piață o gamă largă de yachturi de lux, cu design atractiv și cu facilități tot mai performante! Și compania tot evoluează, sperând să scoată pe piață unul dintre cele mai atractive și dotate yachturi din lume. Dacă va reuși sau nu, rămâne de vâzut... Însă, la cum evoluează colaborarea, nu ne-ar mira să venem un prototiv de anvergură chiar anul ce vine!

Gina Rotaru

Foto: www.why-yachts.com

Publicat in: aprilie 2013
Etichete pentru acest articol: Hermes, yacht Hermes, yachturi, yachturi de lux
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement