Carnaval cu iz... excentric (video)

Home « Ambarcatiuni « Inedit

Apariție stranie la Carnavalul de la Veneția de anul acesta! Pe lângă spectacole teatrale, show-uri pe apă și expoziții de gondole în lumina lunii, participanții la Carnavalul de la Veneția au avut parte și de un moment plăcut... de șoc! În mijlocul paradei elevețiene pe apă, o nouă invenție nautică a reușit să stârnească râsul, dar și admirația, întregilor privitori! Este vorba despre o mașină navigabilă... sculptată din lemn care, culmea,  funcționa ca o șalupă! O idee de-a dreptul năstrușnică, care a trezit până și interesul constructorilor de ambarcațiuni. Într-un mod funny, bineînțeles...

O idee originală, un proiectant bun, un sculptor talentat și două costume de carnaval reușite! De atât a fost nevoie pentru un tun de publicitate. Nu de alta, dar s-au demonstrat a fi ingredientele perfecte pentru a atrage atenția tuturor participanților la Carnavalul de la Veneția din februarie 2012. Inclusiv a ziariștilor!

Creativitate în frog style

Pentru a se evidenția la eveniment, printre sutele de ambarcațiuni plutitoare, proprietarul ambarcațiunii și-a făcut intrarea așa cum se cuvine! A demonstrat originalitate nu doar prin mașina în sine, ci și prin costumele venețiene alese, cu croieli și măști de cea mai înaltă calitate. Cât despre ambarcațiunea „minune”, proprietarul nu doar că s-a gândit la o creație ciudată din lemn, dar a făcut-o ca la carte! Are volan, patru roți reglabile, care se mișcă pe același sistem ca al unui autoturism, și deține motor.

Pe scurt: o șalupă cu design de autoturism din lemn! Și, culmea, uimirea nu a fost alegerea lemnului ca material, ci a sculpturii în sine, proprietarul alegând să copieze identic design-ul celebrei broscuțe de la Volkswagen: Beetle! Și i-a ieșit! Momentul a fost unul impresionant, care va rămâne în mințile multora dintre participanți. Mai cu seamă că a fost un carnaval reușit întru-totul, atât prin organizare, cât și prin proiecții de lumini.

Urmează Carnavalul de la Veneția 2013

Iar după o asemenea apariție, ne așteptăm la una și mai impresionantă anul ce vine. Asta pentru că în februarie, începe Carnavalul de la Veneția 2013. Autoritățile au început deja să facă organizarea evenimentelor, pentru promovarea carnavalului, care adună laolaltă în jur de un milion de oameni. Iar anul acesta, Carnavalul de la Veneția 2013 se va desfășura în perioada 1-12 februarie. Așadar, aveți timp să strângeți bani în pușculiță pentru a putea trăi spectacolul chiar de la fața locului!

Gina Rotaru

Foto: palinstravels.co.uk

Publicat in: noiembrie 2012
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement