BrenderUp, liderul european al remorcilor

Home « Ambarcatiuni « Inedit

Atunci când achiziționăm o ambarcațiune, cheltuielile nu se opresc aici. Ca să o transporți până la cea mai apropiată sursă de apă, îți trebuie un trailer. Bineînțeles, acesta se poate închiria sau împrumuta, însă bunul personal rămâne întotdeauna cea mai bună soluție. BrenderUp au speculat nevoia de asistență pentru transportul diferitelor obiecte voluminoase și, după mai bine de 50 de ani, au devenit lider european al remorcilor. De ce au ajuns în top?

Compania olandeză BrenderUp există pe piața internațională de mai bine de jumătate de secol, oferind o mână de ajutor pasionaților de ambarcațiuni... și nu numai celor care folosesc trailere pentru transport obiecte. Cu o producție anuală de peste 25.000 de trailere și cu 60% din vânzări pe zona de trailere de ambarcațiuni pe piețe ca Norvegia, Suedia, Germania și Marea Britanie, BrenderUp a devenit cel mai bun și mai fiabil constructor de trailere din Europa.

Trailerele pentru ambarcațiuni comercializate de BrenderUp se găsesc de la variante foarte mici, pentru jet-ski, până la ambarcațiuni de 3.500 kg, la un preț de 7950 lire. Procesul de cuplare – decuplare a unei ambarcațiuni pe și de pe o astfel de platformă este extrem de simplu, cu o durată de numai 15 minute. Și pentru că doar calitatea este cea care primează pentru liderul european al remorcilor bărci, rulmenții au o garanție de cinci ani, fiind waterproof – rezistenți la apă, o caracteristică deosebit de importantă, având în vedere posibilele „neplăceri“ care pot fi cauzate de salinitatea apei.

Și pentru că nu vrem să vă spunem chiar toate secretele unui trailer, vă oferim un link către sursa noastră de informație, siteul BrenderUp.

Dumneavoastră ce trailer folosiți pentru ambarcațiunea pe care o aveți în posesie?

Autor: Oana Vasiliu

Sursa foto: brenderup.co.uk

Publicat in: iulie 2012
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement