Barca jacuzzi, cu hidromasaj (foto)

Home « Ambarcatiuni « Inedit

Încă vă gândiți la un cadou sau o escapadă de Valentines Day? Nu disperați! Am găsit cea mai atractivă variantă de a petrece Ziua Îndrăgostților, în cel mai romantic mod posibil! Pe mare, cu șampanie, lumânări parfumate, într-un jacuzzi plutitor cu hidromasaj! Nu glumim! Este invenția unui tâmplar maritim din Seattle, care s-a gândit să-i facă soției sale un cadou inedit! O plimbare pe apă, în apă! Trăsnit, nu?

Ce poate fi mai plăcut după o zi grea la serviciu, dacă nu câteva momente de relaxare într-un jacuzzi cu hidromasaj? Iar dacă și peisajul este plăcut, poți considera că ești într-un centru SPA, de cinci stele. Dacă, însă, ești ceva mai nonconformist, lași SPA-ul și ieși cu cada pe mare! Nu de alta, dar de acum se poate! Ambarcațiunea jacuzzi poate fi achiziționată de la Hammacher Schlemmer. Prețul... 42.000$!

O barcă, un jacuzzi și cinci persoane

Ce iese? O petrecere relaxantă în mijlocul mării! Design-ul ambarcațiunii a fost creat pentru a oferii romantism, având linii fine, culori calde și lemn de tec african. Barca este propulsată de un motor electric, de 24 V, care poate atinge o viteză de până la 5 mile pe oră. De asemenea, este echipată cu un sistem stereo impermeabil pentru MP3, dotat cu două difuzoare de câte 50 wați fiecare și patru sertare pentru depozitarea alimentelor sau a altor produse necesare unei plimbări romantice pe mare. Ambarcațiunea jacuzzi a fost construită manual, aceasta având puntea din fâșii din lemn de tec african, pentru un design cald, apropiat celui de la jacuzzi.

Romantism la 42.000$

Ambarcațiunea poate transporta maximum 2.100 kg, incluzând greutatea apei, fiind construită pentru 6 persoane. Deține un sistem intergrat cu termostat reglabil și motor diesel, care poate încălzi apa din jacuzzi la o temperatură de maximum 40 grade Celsius. Ambarcațiunea poate fi manevrată cu ajutorul unui joystick, direct din jacuzzi, acesta fiind amplasat la tribord/pupă. De asemenea, producătorii au creat și un acoperiș pentru jacuzzi, care poate fi montat cu ușurință în zilele ploioase. Cu toate acestea, nu este recomandată navigația în condiții de ploaie.

Barca jacuzii este una dintre cele mai practice invenții din 2012, aceasta încadrându-se în categoria jucăriilor nautice preferate ale milionarilor. Și, pe bună dreptate! La 42.000$, ambarcațiunea a reușit să capteze clientela hight class, dar și pe cea de mijloc, nu doar prin design și inventivitate, ci și prin dotări inteligente, ușor utilizabile pentru orice navigator. Tu ți-ai achiziționa o astfel de invenție?

Gina Rotaru

Foto: www.hammacher.com

Publicat in: februarie 2013
Etichete pentru acest articol: barca cu motor, barca jacuzzi, jacuzzi, motor barca
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement