Avalon Panorama – Prima „Suite Ship” (foto)

Home « Ambarcatiuni « Inedit

Confort, siguranță, stil și eleganță. O descriere scurtă, în doar patru cuvinte, a celei mai noi ambarcațiuni pe care industriile de croazieră o au de oferit. În încercarea de a revoluționa ideea de croaziere de lux, s-a lansat Avalon Panorama! Prima croazieră cu apartamente Royal Suite, ce oferă spațiu și facilități mai luxoase decât ale unui hotel de 5 stele. Această navă de croazieră, de aproape 148 de metri lungime, are două punți complet utilate pentru cazarea turiștilor, cu băi brivate, fiecare apartament fiind construit pe o suprafață de 200 de metri pătrați.

Iar asta nu e tot! Croaziera are și apartamente Royal, care are o suprafață de 300 de metri pătrați fiecare. Pe lângă luxul oferit de spațiu din apartementele private și zonele publice, această vroazieră are ferestre panoramice, facilități mult mai performante de iluminat și vederi epice în aproape orice colț al ambarcațiunii. Totul de pe această navă a fost proiectat cu un singur scop: să le ofere pasagerilor un lux nemaiîntâlnit. Interioarele sunt din lemn de esență tare, iar sticla și metalul se regăsesc într-o combinație surprinzător de fină în saloane și cabine.

Toalete L'Occitane în stil european

Avalon Panorama deține 17 cabine Deluxe și 66 de apartamente Panorama, situate pe cele două punți superioare ale navei. Fiecare salon este spațios, suprafața fiecăruia întinzându-se pe 172 de metri pătrați. O suprafață cu 30% mai mare față de orice altă cabină de pe navele de croazieră operabile în Europa. Fiecare cabină include terevizor cu ecran plat, paturi confortabile, noptiere, lămpi, masă de toaletă cu oglindă, un seif și un telefon cu linie directă.

De asemenea, permite pasagerilor săi acces la internet printr-o conexiune Wi-Fi, fără a mai cere permisiunea personalului navei, care este întotdeauna disponibil la apelul lor. Un serviciu pentru mic dejun continental și băuturi, un mini-bar în cameră și un personal care are grijă de fiecare nevoie a pasagerilor. Apartamentele sunt disponibile în categorii denumite A, B și C. Ele au fost prevăzute cu o zonă de living, care beneficiază de ferestre panoramice, care pot fi deschise cât de larg doresc pasagerii. Chiar dacă acest lucru este principala atracție, surprizele nu se opresc aici.

Toate paturile de pe această navă de croazieră au saltele ortopedice, special concepute, și o gamă de perne pentru ca pasagerii să își aleagă forma și materialul confortabil lor. De asemnea, sunt dotate cu lenjerii de pat din bumbac, pături și plăpumi suplimentare, toate în stil european. Băile au fost dotate cu articole și detalii de toaletă marca L'Occitane, ceea ce sporește considferabil coeficientul de lux al croazierei.

Saloane de sport, comestică și restaurante bistro

Credeai că asta e tot? Stai să vezi ce facilități oferă croaziera în materie de distracție și relaxare... Piscină, un restaurant boistro în aer liber, sală de fitness, salon de coafură, bar de lux și o zonă de autoservire cu băutură. De asemenea, pasagerii au parte de „ora socială” în care se pot îndeletnici cu băuturi sofisticate în lounge-ul principal, ceai de după amiaza, cafea, dulciuri dintre cele mai pretențioase, ciocolată caldă sau cafea premium.

Avalon Panorama poate găzdui un număr total de 147 de pasageri, în afara celor 66 membri ai echipajului. Membrii echipajului sunt personalul navei de navigație, care se ocupă de tehnologia hight class de navigație, bucătari europeni, care au grijă să îndeplinească cerințele culinare ale tuturor pasagerilor și ale personalului de sprijin. Bucătari au grijă de toate mesele pasagerilor, ce include prânzuri preparate la crătar, mic dejun occidental, care este servit atât celor care se trezesc dis de dimineață, cât și celor care dorm până la orele prânzului, în funcție de preferințele și poftele fiecăruiam și de cină. Un adevărat dezmăț culinar, într-o ambarcațiune ce deține toate facilitățile pe care ți le-ai putea dori sau imagina la bordul unei nave de croazieră.

Gina R.

Foto: .marineinsight.com

Publicat in: iulie 2013
Etichete pentru acest articol: Avalon Panorama, imagini yacht, yacht, yacht urias
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement