Apocalipsa 2012 - „Arca lui Noe” reloaded! (foto)

Home « Ambarcatiuni « Inedit

Pregătit de dezastru? Mai avem câteva ore până la Sfârșitul Lumii! Milioane de oameni se agită, mulți dintre ei începând lupta pentru supraviețuire! Cum? Prin provizii și construcții care mai de care mai trăsnite! Dacă în Padova, lângă Veneția, oamenii își construiesc buncăre, în China un bărbat a construit o nouă „Araca lui Noe”. Iar pentru asta și-a risipit toate economiile de-o viață: 160.000 de dolari!

 

Nu va strânge tot satul în ea, ci a asigurat familei sale șansa la supraviețuire. Singura problemă... nu se știe cum se va produce Apocalipsa Mayașă! În timp ce bărbatul este convins că vom fi luați de ape, alții sunt de părere că va fi foc sau cutremure. Păcat că nu s-a găsit un nonconformist care să proiecteze o construcție de „all in one disasters”...

Lupta pentru supraviețuire

Îngrijorat de venirea apocalipsei mayașe din 2012, un bărbat din China a început să-și construiască propria „Arca lui Noe”. Potrivit China News Service, Lu Zhenghai, din Xinjiang din regiunea Uyghur Autonomous, din nord-vestul Chinei, a cheltuit peste 160.000 de dolari pentru construcția ambarcațiunii. Arca, proiectată de Lu himself, măsoară aproximativ 19 metru lungime și cântărește 80 de tone.

Potrivit bărbatului, lucrările de construcție la așa zisa arcă au început în anul 2010, cu scopul de a-și asigura familia că vor supraviețui cu toții „Zilei Apocaliptice”. „Mi-e frică că atunci când Sfârșitul Lumii din 2012 va sosi, apele îmi vor distruge locuința! Motiv pentru care, mi-am luat toate economiile I le-am investit în construcția acestei ambarcațiuni”, a declarat Lu pentru publicația Chinese News Service. Noua Arcă a lui Noe a fost construită din 10 tone de lemn și 60 de tone de oțel.

Avere prin promovare!

De-a lungul timpului, experții au încercat să-l convingă că așa zisa „Apocalipsă Mayașă”, de pe 21 decembrie 2012, nu va avea loc. Însă nu au reușit să-l convingă, nici cu argumente puternice. Nu de alta, dar nu este singurul care luptă pentru supraviețuire. Un alt chinez din zonă și-a petrecut ultimii doi ani construindu-și propria „Arca lui Noe” în forma unei bile galbele rezistente.

Chiar dacă apocalipsa nu va avea loc, Lu are deja planuri despre ce ar putea să facă cu noua sa ambarcațiune plutitoare.... o va folosi ca feriboat, organizând excursii turistice. Motivul: și-ar putea face o avere frumușică din turism! Noroc cu jurnaliștii, care i-au promovat deja ambarcațiunea... cu subiectul Sfârșitul Lumii, pe întreg globul. Isteț, nu?

Gina Rotaru

Foto: paulbogan.com / www.huffingtonpost.com

Publicat in: decembrie 2012
Etichete pentru acest articol: ambarcatiuni, Arca lui Noe, barci pneumatice, Sfarsitul Lumii
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement