Fast, furious and... low cost (foto)

Home « Ambarcatiuni « De viteza

Aventurieri, țineți-vă bine! Vara asta ne întrecem în adrenalină cu ambarcațiuni de de curse. Nu e o glumă! Trendul distracției se mută de pe șosele pe mare. Motiv pentru care v-am pregătit o serie de ambarcațiuni de mare viteză, cu motoare putrenice și design furios, la prețuri modice, ar spune pasionații de viteză.

Emoție, adrenalină și nave de toată frumusețea. Asta se vrea, asta se caută și asta se cumpără. Cel puțin vara aceasta, când mari companii producătoare precum Baja Marine, Kawasaki, Stingray, Yamaha și Bavaria dau startul trendului fast and furious cu ambarcațiuni de curse la prețuri unor apartamente cu două camere.

Și începem cu Baja Marine, compania care deține o gamă largă de ambarcațiuni de mare viteză. Prima de acest gen a fost o inovație pe piața maritimă, fiind lansată în anul 1971. De atunci și până în prezent, compania s-a specializat pe ambarcațiuni de mare viteză, ajungând să fie unul dintre marii lideri pe piața mondială. O ambarcațiune de mare viteză la mare căutare vara aceasta este Outlaw 23, lansată chiar anul acesta! Costă 59.900 $, are un mortor MerCruiser și navighează cu o viteză de 55 km/h.

Compania Stingray deține o varietate de ambarcațiuni de mare viteză absolut impresionate. Însă, dintre toate, se remarcă modelul 225SX din 2007, cu motor MerCruiser 8.2 Magnum. Are aproape 380 de cai putere, atinge viteza maximă de aproximativ 97 km/h și costă 79.000 $. Un preț modic ținând cont de viteză, design și motor.

Bavaria - principalul brand al companiei este modelul 42 Sport. Are un motor Volvo-Penta IPS și atinge viteza maximă de 65km/h. Pe lângă ambarcațiune de mare viteză, este și un vas de lux. Interiorul este amenajat cu canapele din piele și lemn masiv. Cântărește 27.600 kg și are 350 de cai putere. O adevărată bijuterie maritimă atât de curse, cât și pentru familie.

Compania Yamaha a lansat în 2012 șase modele nou-nouțe de ambarcațiuni de mare viteză. Iar cea care se remarcă anul acesta prin agilitate și manevrabilitate este modelul Yamaha SX190, care atinge o viteză de 68 km/h. Costă aproape 25.000$.

Însă, dacă pe lângă viteză îți dorești un design atrăgător, îți poți alege un model șic dintre cele mai rapide veliere ale lumii. Se potrivesc atât pentru persoanele cu spirit de aventură, cât și pentru familiști. Nu credeți?

Autor: Gina Rotaru

Sursa foto: bajamarine.com / kawasaki.com / boatingmag.com / bavaria-yachtbau.com / yamahaboats.com

Publicat in: iunie 2012
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement