„Experience more..” cu Dufour 36 (video)

Home « Ambarcatiuni « De viteza

 

Sportiv, distractiv și confortabil, Dufour știe să dezvolte apetitul pentru navigație. Iar posesorii știu asta! Dufour 36 este o ambarcațiune proiectată cu scop dublu pentru navigatorii pasionați și iubitori de adrenalină! Are viteză, un design atractiv și un echilibru de invidiat. Iar acestea sunt doar câteva dintre laudele pe care le primește pătimașul yacht...

 

Puternic echilibrat cu o carenă în formă de „T”, yachtul beneficiază și de un levier balast pentru o dublă stabilitate în timpul curselor de viteză pe mare. Design-ul interior a fost creat cu scopul de a maximiza spațiul necesar unui navigator și al confortului dorit de acesta sau de o întreagă familie. Dulapurile sunt detașabile. Ele pot fi desfăcute pentru un confort sporit și transformate în scaune, dar se pot și plia pentru a crea o cabină de pilotaj eficientă și versatilă. Care funcționează foarte bine atât pentru o croazieră cât și pentru curse nautice.

Interior din lemn Moabi

Interiorul este luminos, confotabil și elegant, fiind amenajat cu lemn de moabi, la fel ca puntea. Tavanuldin zona de servit masa beneficiază de o trapă, care le permite oaspețilro să se bucure de un moment în aer liber. În această zonă sunt încadrate cu bun gust canapele pe toată lungimea spațiului, fiind alătura de o bucătărie foarte bine echipată în formă de „L”.

Capacitatea de stocare și de ventilație este impresionant de mare și ușor de accesat. Este o ambarcațiune care se regăsește la nivelul perfomant al navigației, îmbinând luxul, cu confortul și cu eleganța unui design atractiv pentru orice familie atrasă de navigație. Dufour 36 promite mult, iar producătorii evidențiază acest lucru prin motto-ul ales - „Experimentează mai mult...” cu un cruiser rapid.

Cel mai bun Crossover

Abordarea Dufour pentru această gamă de yachturi sport oferă perfomanță de înaltă calitate. Modelul a prins rapid la public, dartorită vitezei și a lejerității cu care se poate naviga. Senzația oferită de mânirea cârmei este de libertate deplină, aspectul punții fiind orientat clar spre utilizarea ambarcațiunii în scopul curselor nautic.

Cât despre preț, se poate spune că este decent, întrucât pornește de la 135.000 de euro cu Tva inclus. Laudele nu țin doar de perfomanța ambarcațiunii, ci și de construcția și aspectul interior al acesteia. Dana este în „V”, canapele exterioare sunt lungi și confortabile, iar spațiul oferit de punte pune la dispoziția proprietarului aproape tot ce acesta are nevoie pentru o croazieră de aproximativ o săptămână. Ați testa-o?

Gina R.

Foto: dufour-yachts.com

Publicat in: iunie 2013
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement