Bijuterii de cursă lungă (foto)

Home « Ambarcatiuni « De viteza

Fast and furious... pe apă! Cui nu-i place adrenalina la mare viteză, fie ea experimentată pe uscat sau pe apă? Însă, dacă te afli printre cei pasionați de motoare puternice, design-uri fiorioase și plimbări pe mare, ești de-al nostru. Pentru că astăzi avem motoare fast cu design furios într-un top al celor mai rapide ambarcațiuni maritime de pe mapamond. Cine le-a creat și cât ating pe oră? Fii cu ochii-n patru...

Donzi 38 ZR Competition

Una dintre ambarcațiunile de înaltă performanță este Donzi. Asta pentru că are o pereche de motoare, care produc 1.075 CP fiecare. Cât despre design, este o adevărată splendoare, demnă de raliuri pretențioase.

Hustler 41 Razor

Are o formă lunguiață, un corp elegant, motoare puternice și viteză de top. Hustler 41 Razor oferă atât, două motoare monstruoase de la Mercury Marine, Yanmar sau Ilmor, cât și o cabină înaltă de1,87 cm, duş și chiuvetă. Este un gigant maritim, care consumă pe măsură.

Cigarette Racing 46 Rider

Cigarette Racing 46 Rider se laudă cu o formă dinamică, fiind inspirată din supercarul SLS AMG de la Mercedes AMG. Design-ul este asemănător, dar sub capotă diferențele sunt foarte mari. 46 Rider este echipată cu două motoare V8 Mercury, care ating un total de 2.700 de cai putere.

Fountaine 42 Poker Run

Compania Reggie Fountaine are o adevărată manie pentru ambarcațiunile de mare viteză. Și a reușit să și-o dezvolte cu ajutorul Poker Run 42. Are o lungime totală de 12,5 metri, un motor de 525 CP, atinge o viteză maximă de 156 km/h și este construit din fibră de sticlă.

Pantera 41 P1 Edition

Miami este un fel de Mecca a ambarcațiunilor de mare viteză. Iar Pantera vine direct din Florida de Sud. Ei bine, o ambarcațiune impunătoare atât prin design, cât și prin puterea motoarelor. Design-ul este creat special pentru adrealină, Pantera lăudându-se cu o viteză maximă de 141 km pe oră.

Lancia Powerboat

Această ambarcațiune intră fără griji la categoria super sportive, cu ajutorul a două motoare Diesel N67-560, marca Fiat Powertrain Technologies, care ating 1.120 CP. Ambarcațiunea este extrem de luxoasă și atinge peste 100 km/h. Are 13,10 metri lungime, clasându-se printre navele propice pentru o croazieră pe mare.

Stingray 225SX

Pare mai mic, mai firav, însă cu siguranță știe să facă valuri. Cei care au pășit pe un 225SX Stingray, cunosc sentimentul de adrenalină la maximum. Asta pentru că vasul are 320 CP, pe care-i atinge cu ajutorul unui propulsor Mercur sau Volvo, iar viteza depășește lejer suta la oră.

Tentat de o asemenea experiență? Noi cu siguranță am fi... Însă, cum sportul nautic de viteză nu se prea practică în România, îți propunem să te îndeletnicești câteva momente într-un alt stil fast, furios and... low costs pe care l-am descoperit recent!

Autor: Gina Rotaru

Sursa foto: sub5zero.com

Publicat in: iulie 2012
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement