Yachturi elegante în mijlocul Constituției

Home « Ambarcatiuni « Cu vele

Se apropie unul dintre cele mai așteptate evenimente maritime ale anului 2013: Romanian Boat Show! Un eveniment care se va desfășura în Piața Constituției și care va strânge laolaltă ambarcațiunille și produsele a zeci de producători de pe piața românească! Vor fi prezentate yachturi elegante, bărci de pescuit, șalupe și echipamente sportive de calitate, care să exprime eleganța și spiritul aventurier maritim românesc! Iar dacă 2012 vi s-a părut unul de excepție, anul acesta organizatorii ne-au pregătit o serie de surprize, medite să-i nu doar pe pasionați, ci și pe curioși!

Între 22 și 26 mai, mijlocul Pieței Constituției va deveni raiul iubitorilor de ambarcațiuni! Luxul și eleganța vor fi cuvintele reprezentative ale evenimentului, iar producătorii vor avea grijă să facă reduceri pentru clienții fideli. Curioșii vor putea admira în această perioadă ambarcațiuni de toate tipurile: yachturi, barci gonflabile, bărci cu motor, ambarcatiuni manufacturate, canoe, motoare, echipamente de bord, echipamente pentru pescuit, echipamente pentru scufundari, oferte de sporturi nautice (windsurf, ski nautic, wakeboarding etc.) și multe altele. Nu vor lipsi nici agențiile de turism, care își vor atrage clienții cu pachete promoționale cu croaziere pe mare sau excursii fluviale.

Navomodele

Romanian Boat Show 2013 va avea oferte și pentru pasionații de ambarcațiuni care nu au conturi de zeci sau sute de mii de euro! În cadrulshow-ului vor fi expuse navomodele de toate tipurile. Producătorii vor veni în fața publicului cu navomodele handmade, dar și cu navomodele realizate după modele istoriece de ambarcațiuni. Fiecare își va expune prețul, acesta putând fi negociat în funcție de achiziție sau de numărul de achiziții! Se vor putea admina navomodele din lemn prelucrat manual, navomodele din aluminiu sau din alte materiale rezistente, prin care constructorii își pot evidenția finețea și imaginația.

Ambarcațiuni second hand

Pe lângă yachturi de zeci de mii de euro, abia scoase din șantierele navale, Romanian Boat Show 2013 va prezenta și oferte la ambarcațiuni second hand. Ambarcațiuni bine întreținute, ale căror prețuri ajung să fie și cu 50 % mai mici față de modelele noi din magazine. Oferte asemănătoare cu cele care au putut fi admirate în cadrul târgului din martie 2013: Salon Nautic International Bucuresti!

Firme specializate

Printre firmele specializate care își vor face simțită prezența la Romanian Boat Show de la sfârșitul lunii mai se regăsesc Brenderup, American Nautics, Blue Marine Yachts, Beta Marine, Cirsu Plast, Boat and Yacht Service, DNUPS Team, Falcon Electronics, Jet Boarder, NauticLife, HighSports, Rowmania, SailMarine, ShopeXtrem, XtremeVideo și mulți alții! Așadar, vă așteptăm pe toți la eveniment, pentru că și noi, echipa Nautica Magazine, ne vom face simțită prezența acolo!

Gina Rotaru

Foto: www.seemallorca.com

Publicat in: aprilie 2013
Etichete pentru acest articol: navigatie yacht, yacht, yachturi, yachturi elegante
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement