Morris introduce M46 yacht (foto)

Home « Ambarcatiuni « Cu vele

Orice navigator nu se simte atras de o carmă modernă, cu un design clasic, sau de o punte plină de culoare? Morris Yacht știe asta și o folosește ca pe un atuu. Cel puțin în seria M din linia Sparkman & Stephens design, unde toate ambarcațiunile au un design clasic modern de care nu te poți desprinde de plăcere. Iar M46 nu face excepție de la regulă! Noua ambarcațiune uimește prin design, dar și prinalte caracteristici care îți fură ochii: o bună performanță, un raport aproape perfect între echilibru și greutate, vinciuri electrice la cârmă, și manevrabilitate simplă.

Comparativ cu surorile ei, M46 are linii fine subacvatice, linia între nivelul de plutire și navigație fiind gândită ca un raport de putere-greutate. Un dispozitiv montat pe vârful înalt al catargului susține suficiente vele pentru ca ambarcațiunea să poată naviga într-un mod fin și lejer, iar pupa beneficiază de vinciuri electrice, care permite o gestionare ușoară a ancorelor chiar și de către o singură persoană. Toate yachturile Morris sunt personalizabile, dar „standardul” constă în două cabine/două spații la capete, un spațiu pentru servit masa, convertibil într-un salon cu o capacitate de până la șase persoane.

Detalii exclusiviste

Trapele mari poziționate pe puntea principală permite „invazia” prin intermediul hublourilor. Iar M46 îmbină toate caracteristicile clasice ale seriei M într-o manieră simplă, clasică și elegantă. Dacă ați fost printre iubitorii modelelor M50 și M42, imaginea și performanța yachtului M46 vă va spori tentația de a achiziționa un yacht cu facilități moderne, într-un design între vechi și nou, destinat sailingului de plăcere.

Atenția companiei Morris Yacht la detalii este renumită la nivel mondial. Iar aceasta se zărește de la depărtare în noul model al seriei M – M46. Două caracteristici atractive ale noii ambarcațiuni le reprezintă tronsonul tronsonul drop-down, care dezvaluie etapele ce conduc la o platforma de înot, și sectorul-dulap construit pentru brandul de jucării nautice Morris Yachts: paddleboard. Un model exclusivist care se evidențiază în detalii atent lucrate și într-o structură croită parcă la precizie.

Tom Morris (1940-2008) a lansat compania Morris Yachts în 1972. În anul 1995 i s-a alăturat și fiul său, Cuyler Morris, împreună cu care a dezvoltat o industrie impresionantă de yachturi de lux. Astăzi, compania este considerată o putere în industria producătoare de ambarcațiuni, acaparând aproape jumătate din sectorul de lux. Morris Yachts s-a remarcat prin detalii fine, atent lucrate, devenind cu timpul o companie cu o serie largă de modele personalizate, printre care se regăsesc M52, 52RS, Moris 57 Circle, Liberty 36 și multe altele.

Gina Rotaru

Foto: www.morrisyachts.com

Publicat in: iunie 2013
Etichete pentru acest articol: ambarcatiuni, Morris Yacht, velier, yacht, yacht cu vele
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement