Luxury yacht: Italia 13.98 (foto)

Home « Ambarcatiuni « Cu vele

Italia 13.98 oferă posibilități nelimitate. Sinteza elegantă a liniilor sale, amestecul curat și puternic și detaliile interioare definesc un nou standard al yachturilor de lux. Tehnologia și performanța acestei ambarcațiuni de lux sunt îmbinate cu stilul clasic și liniile moderne, așa cum ne-au obișnuit constructorii tradiționali Italian Yachts. Caracteristici care i-au adus yachtului Italia 13.98 titlul de „Yachtul European al Anului 2012-2013”.

Italia 13.98 are gene de perfomanță. Constructorii au optat pentru o cocă subțire și o cabină de top, grațios proporționată, un plan de funcționare pe bază de vele și pivotante puternice, pentru o mișcare lină, dar șigură și extrem de confortabilă. Deși nu este un pur „cal de curse” pure, Italia 13.98 s-a născut pentru a naviga în viteză. O viteză oferită de puterea unui motor de calitate Yanmar, diesel, cu 55 CP, S-drive și o elice de pliere cu două lame. Iar dacă acestea nu vă mulțumesc, compania oferă posibilitatea de personalizare a yachtului cu un motor ceva mai puternic: varianta de 75 CP. Ce spuneți, vă atrage?

Yacht de lux cruiser”

Maurizio Cossutti, în colaborare cu echipa de design Italian Yachts, a proiectat o cocă flexibilă, care se comportă foarte bine privind stabilitatea, fiind realizată pentru călătorii lungi off-shore. 13.98 Italia este, de fapt, un „yacht de lux cruiser” proiectat pentru a permite atât performanțe inegalabile în navigație, cât și pentru a asigura cel mai înalt nivel de confort la bord. Rapid și perfect echilibrat, IY 13.98 este ușor de manevrat chiar și de un mic echipaj: este realizat după reguli ergonomice, el permite manevre ușoare și o reglare pecisă a velelor, pentru a atinge viteza maximă.

Unele dintre aspectele inedite ale design-ului sunt formate de studiul atent al volumelor, pupa echilibrată, chila de înaltă performanță și liniile fine, care îmbină aspectul sportiv cu eleganța italiană, romantică. Yachtul este perfect pentru vacanțe de croazieră, dr și pentru curse, având multiple fațete și dotări necesare care s eregăsesc în filosofia companiei Italian Yachts. Designul este realizat de companiile Maurizio Cossutti Yacht Design și Yachts Design Team, iar interiorul poartă semnătura lui Emanuele Pillon! Constructorul acestui yacht este Cantiere Baruffaldi, al companiei Italia Veneția Yachts. Italia 13.98 deține certificare în conformitate cu European CE, certificare categoria „A”

Dimensiuni și caracteristici generale

Lungime totală: 14,40 m
Lungimea liniei de plutire: 12,46 m
Lățime totală: 4.30 m
Proiect: 2.50 m
Rezervoare de apa: n ° 2 x 240 litri (în total 480 lt c.a)
Motor: Yanmar 55 HP (opțional 75 Hp)
Transmisie: unitate Sail
Pornirea motorului baterie: n ° 1 x 55Ah AGM
A bateriei: n ° 2 x 120Ah AGM

Gina R.

Foto: 

Publicat in: iunie 2013
Etichete pentru acest articol: imagini yacht, super yacht, velier, yacht, yachturi
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement