Jeanneau de 15.000 €, vedeta Romaero 2013! (foto)

Home « Ambarcatiuni « Cu vele

Promoțiile curg la Salon Nautic Internațional București! Zeci de ambarcațiuni și accesorii de navigație pot fi găsite la prețuri de producători, iar multe dintre ele sunt și la ofertă. Expozanții se întrec în reduceri de prețuri, iar pe aleea din fața expoziție întâlnești și o ambarcațiune second hand, la un preț extrem de rezonabil! Un yacht de mici dimensiuni, bine îngrijit, care se vinde cu 15.500 de euro.

Este singurul model de ambarcațiune second hand expus la eveniment! În ciuda faptului că nu este nouă, ambarcațiunea a atras atenția tuturor vizitatorilor. Motivul nu este doar poziționarea, așezată fix pe aleea principală din fața zonei în care se desfășoară Salon Nautic Internațional București, ci și a mărcii, celebra firmă producătoatre Jeanneau. O marcă de calitate, apreciată mai muut pentru rezistență decât pentru design.

Date tehnice

Este vorba despre un Jeanneau Tonic 23, KS, un model fabricat în anul 1968. Ambarcațiunea are 7.30 m lungime, 2.50 m lățime, pescaj 1.30 m și o greutate de 1420 kg. Deține o cabină separată la pupă, un salon și 4 locuri de dormit. Motorul este marca Honda, de 7KW de 20 l. Din păcate, ambarcațiunea nu poate fi văzută în interior întrucât proprietarul nu este la fața locului. Cu toate acestea, afișul de vânzare deține mai multe imagini cu interioarele ei, dar și cu mai multe specificații tehnice. Așadar, dacă sunteți tentați să deveniți proprietarul unei astfel de ambarcațiuni, dați o raită la Salon Nautic București, până duminică, cel târziu. S-ar putea să vedeți mai multe lucruri atractive...

Jeanneau în 2013

Compania producătoare de ambarcațiuni Jeanneau a lansat recent un nou model de ambarcațiune Sun Odyssey 469, din cadrul liniei de ambarcațiuni de navigație Sun Odyssey. Ambarcațiunea beneficiază de cele mai recente inovații și moștenește cele mai bune trasaturi ale acestei linii exclusiviste. Carena este alungită, bordul extrem de spațios, perfomanță mult mai bună față de precedenta și un design extrem de atractiv. Depășește cu puțin 15 metri lungime și are trăsături foarte apropiate de sora ei, modelul 509. Design-ul a fost conceput de artisul de la Jeanneau - Philippe Briand, ambarcațiunea putând fi contruită, la cerere, cu trei sau patru cabine.

Gina Rotaru

Publicat in: martie 2013
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement