Calitate și inovații în noul Hanse 505

Home « Ambarcatiuni « Cu vele

Vara aceasta promite să fie mai interesantă decât te-ai fi gândit. Este meritul celor de la Hanse, care au lansat pe piață o nouă ambarcațiune. Un nou design, inovații surprinzătoare și un plus de confort într-un model conceput pentru a înlocui modelul Hanse 495. Noua ambarcațiune se numește Hanse 505 și stabilește tendințele inovatoare în domenii-cheie de design, funcționalitate, tehnologie, performanță, lux și siguranță.

Ai spune că designul exterior atinge perfecțunea. Bastionul solid dar elegant, împreună cu cea mai bună cabină din clasa sa, stabilesc noi standarde de confort și funcționalitate. Noul model include platforma tradițională de încărcare Hanse, acoperită în mare parte din lemn de tec și o gamă largă de tencuială, cu benzi luminoase și hublouri. Toate acestea creează un aspect atractiv, liminos și aerisit sub punte. Intrarea în cabine este contruită la un unghi de 50 de grade, așa cum ne-au obișnuit cei de la Hanse. Ceea ce înseamnă că poți intra în interiorul vasului fără a te apleca.

Personalizare de calitate

Hanse 505 poate fi personalizat, ambarcațiunea putând sădețină până la șase cabine sunt posibile, plus salon. La babord, există posibilitatea de a alege între o baie mare și spațioasă cu duș și WC, o versiune cu paturi suprapuse, sau o cameră multifuncțională, care pot fi utilizate pentru a adăposti o mașină de spălat sau ca un spațiu suplimentar pentru depozitare. Interiorul navei este asemănător cu nava soră – Hanse 495 – inclusiv prin utilizarea materialelor elegante pe pereții interiori și pe punte.

Camere sunt amenajate cu mobilier din lemn masiv - o raritate în seria producției de ambarcațiuni! În interior sunt posibile aproape 1.200 de combinații de machete de interior, din lemn pentru mobilier și pardoseli, tapițerie. Toate acestea sunt puse la dispoziție de compania Hanse pentru a-ți crea un design individual al variantei 495. Sub punte, există spațiu pentru până la șase cabine confortabile. Noul Hanse 505 stabilește nu doar tendințele în design și funcționalitate - conceptul său va stabili, de asemenea, standardele pentru viitoarele clase de ambarcațiuni Hanse.

Interiorul Hanse, creat de experți internaționali de renume, este modern, practic și confortabi, cu o ușoară atingere maritimă. Oferă o mulțime de spațiu, mai mult pentru depozitare și multe soluții interesante, cu un caracter stil mansardă. Pe lângă configurarea aspectului în funcție de cerințe, clientul poate alege că-și amenajeze interiorul cu ce materiale preferă. De la materiale precum țesături, piele de lux și până la mobilier din ,ahon, cireș american sau stejar italian, toate stau la decizia clientului.

Gina R.

Foto: www.hansegroup.com

Publicat in: iulie 2013
Etichete pentru acest articol: ambarcatiuni, Hanse 505, veliere, yacht Hanse, yachturi Hanse
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement