Top 5 bărci cu motor în 2012

Home « Ambarcatiuni « Cu Motor

Pentru mulţi experţi în domeniu, London Boat Show 2012 a fost un adevărat succes. Pentru reprezentanţii mass-media a fost un bun prilej de a face un scurt inventar al ambarcaţiunilor şi de ce nu binecunoscutele topuri. Dacă unii au ales viteza, iar alţii s-au încumetat să însumeze valoarea yahturilor prezente la expoziţie, cei de la Motorboat & Yachting au ales un top al bărcilor cu motor. Ce a ieşit?

 

  1. Princess V39Name

Preț: £282.000

Inedit: Princess V39 a fost cea mai așteptată ambarcațiune de la London Boat Show 2012. Cum ne-am dat seama ? Modelul este sold-out până în septembrie 2012.

 

  1. Sunseeker 28MName

Preț: £4.500.000

Inedit: Lansarea acestui model ridică enorm ștacheta în lumea yahturilor de lux. La un asemenea preț, majoritatea dintre noi poate doar să viseze. Sunseeker a fost ambarcațiunea regină a balului a London Boat Show 2012. Încă de la lansare, a atras șapte clienți: unul din Australia, unul din Brazilia, doi din emisfera estică, mai exact China și trei din America de Sud, cea mai nouă piață nautică în ascensiune.

 

  1. Sessa 40 FlyName

Preț: £ 425.500

Inedit: Ambarcațiunea italiană este cea mai bună alegere pentru un leap year cu familia în jurul lumii pe mare. Sessa 40 Fly a fost la rându-i regina balului, însă la Paris Boat Show, unde a primit recenzii foarte bune din partea experților.

 

  1. Jeanneau NC9Name

Preț: £131.000

Inedit: Nici Jeanneau NC9 nu este o noutate pentru piața nautică, fiind prezentată în toată splendoarea sa la Cannes Boat Show 2011, însă este considerat una dintre cele mai bune ambarcațiuni tip family-yaht la un preț rezonabil. 

 

  1. Riva ISEOName

Preț: £ 300.000

Inedit: Italienii de la Riva chiar știu să traducă moda și în designul ambarcațiunilor, iar Riva ISEO nu face excepție de la această regulă. O bijuterie elegantă pentru pasionații de viteză, din lemn de mahon.

Sursa foto: mby.com

Autor: Oana Vasiliu

Publicat in: aprilie 2012
Etichete pentru acest articol: barca cu motor, Hugo Andreae, London Boat Show 2012
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement