Quicksilver 635 cu motor Mercury

Home « Ambarcatiuni « Cu Motor

Motoare puternice și prețuri accesibile! Așa si-au prezentat marea majoritate a producătorilor de ambarcațiuni noile prototipuri. Noi, însă, ne-am îndreptat atenția către câteva modele, care au venit pe piață împreună cu un nou tip de motor Mercury! Este vorba despre Quicksilver 635 Comander WA, cu motor Mercury 100 XL Verado! Bineânțeles, nu ne-a atras atenția doar aspectul lucitor de ambarcațiune nouă, ci și datele tehnice îmbinate cu prețul... destul de convenabil. Curioși cât costă și la ce te poți aștepta de la noua ambarcațiune?

Pe lângă design-ul destul de atractiv, Quicksilver 635 a prezentat anul acesta tehnologie nouă, materiale de înaltă calitate, siguranță dublată și mai mulți cai putere față de ce ne-a obișnuit acest stil de ambarcațiune! Este o șalupă destinată iubitorilor de navigație, care simte mânia sau calmitatea motorului în timpul escapadelor pe mare. Pe scurt, o splendoare care poate fi apreciată de experimentați! Și când spunem experimentați ne referim la toate categoriile de navigatori pasionați: de la pescari, până la sportivi! Prețul ei... 24.000 de euro +TVA.

Specificații

Ambarcațiunea are 6.35 m lungime, 2.55 m lățime, pescaj 0.44 m și o înălțime totală de 2.25 metri! Destul de mică, încât să încapă în garajul unei locuințe modeste, credem noi, însă suficient de încăpătoare cât să plimpe șase persoane. La capitolul greutate se mândrește doar cu 1080 kg. Motorizarea maximă este de 200 CP – 147 KW, greutatea maximă a motorului este de 250 kg, , iar capacitatea rezervorului de benzină este de 135 l. Motorul ambarcațiunii - Mercury 100 XL Verado – are o capacitate cilindrică de 1732 cc (L4), pornire electrică cu comandă la volan, sistem de navigație – trim, patru timp supraalimentat.

La dotările standard ale ambarcațiunii intră vitezometru digital, turometru digital, indicator nivel benzină digital, indicator trim digital, casetă de comandă Sigital – DTS, lumini de navigație, compartimente bagaje, ghidaj ancoră, guvernare gidraulică, masă de picnic, ski pol, iar lista poate continua cu multe alte lucruri necesare unui navigator, fie el cu experiență sau fără. Ambarcațiunea vine cu un pachet de lansare la apă, care costă 400 de euro și constă în baterie, borne baterie, chingă baterie, manson cabluri, furtun de benzină, șuruburi placă glisare, sistem filtru decantor, sfoară pupă-provă ancorare, montaj motor și accesorii.

Înbsă, pentru personalizare și dotări mai profesioniste, viitorul proprietar trebuie să scoată din buzunare o sumă ceva mai mare. Nu știm cât de mare, însă dotările opționale ale ambarcațiunii sunt în jur de 12. Cea mai ieftină este 12 euro, iar cea mai piperată costă în jur de 1.000 de euro. Așadar, de pinde de fiecare cât de dotată să fie ambarcațiunea și cu ce tip de aparatură. Părerea noastră... dacă nu sunteți experimentat și vreți să folosiți ambarcațiunea doar pentru plimbările în larg, pescuit sau relaxare cu prietenii, merge de minune varianta standard. Voi ce credeți?

Gina Rotaru

Publicat in: martie 2013
Etichete pentru acest articol: ambarcatiuni, barci cu motor, botor barca, motor Mercury
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement