Noul Tracker Pro Team vine cu motor Mercury

Home « Ambarcatiuni « Cu Motor

Piața de ambarcațiuni se revigorează... cu mulți cai putere! Motoarele Mercury sunt la mare căutare, în special de producătorii de ambarcațiuni! Lucru observat la Salon Nautic Internațional București, unde noile prototipuri erau expuse atât separat, cât și asociate cu cele mai atractive ambarcațiuni din cadrul expoziției! Printre ambarcațiunile care se bucură anul acesta de un motor Mercury nou nouț se regăsește și populara Tracker Pro Team 175!

 

Un model atractiv și extrem de accesibil publicului larg, care vine în varianta mai perfomantă și cu mai mulți cai putere față de vechiul prototip... O variantă destul de atractivă, ținând cont la raportul calitate-preț și la aspectul simplu, cu posibilitate de personalizare! Tracker Pro Team 175 a fost expusă la Salon Nautic București cu prețul de 16.900 de euro +TVA.

Specificații ambarcațiune

Tracker Pro Team 175 are 5,36 m lungime, 2.20 m lățime, un rezervor de combustibil cu o capacitate de 65 de litri și cântărește 450 de kg. Capacitatea maximă de încărcare este de 470 de kg și poate transporta patru persoane, cu o greutate totală de 255 de kg. Dacă vreți să achiziționați modelul de 16.900 euro +TVA, veți beneficia de o ambarcațiune din corp de aluminiu sudar, redresor încărcare baterie, vivieră cu sistem de recirculare aer de 69 litri, spațiu dpentru depozitare lansete sau bagaje, motor electric prova, Sonar Lowrance X50DS, mochetă trafic intens. De asemenea, ambarcațiunea beneficiază și de pachet de lansare la apă în valoare de 450 de euro =TVA, care include indicator ore de funcționare, sistem filtru decantor, manson cabluri, baterie, borne baterie, chingă baterie, placă motor, șuruburi placă motor, siguranțe fuzibile, furtun benzină, sfoară pupă-provă ancorare și montaj motor și accesorii!

Caracteristicule motorului

În 2013, Tracker Pro Team 175 vine cu un motor Mercury F 60ELPT EFI de 60 CP, 4 cilindri în linie, capacitate cilindrică de 995cc, sistem de elevație (trim), cu 6000 de rotații pe minut, patru timpi, injecție directă de benzină, raport de transmisie 1. 83 : 1 și o gretutate de 112 kg. Modelul a fost construit pentru siguranță și confort în navigație, fiind destinat atât pescuitului cât și plimbărilor în larg cu familia. Acest preț a fost prtezentat la Salon Nautic Internațional București sub formă de promoție, în limita stocului disponibil. Probabil acesta crește în funcție de personalizarea pe care o doriți sau de numărul cailor putere...

Gina Rotaru

Publicat in: martie 2013
Etichete pentru acest articol: barci cu motor, motor barca, motor Mercury, Tracker Pro Team
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement