Jet Surf – design nou, motor dublu (foto)

Home « Ambarcatiuni « Cu Motor

Jet Surf surprinde un un design nou! Compania producătoare a lansat pe piață modele unice de jet surf, cu care să-și ademenească toate categoriile de clienți! Noile prototipuri se bucură de design de top și... viteză dublă! Peste 56 de kilometri pe oră! Totul cu ajutorul unui nou motor, care îmbină luxul pretențios cu adrenalina de calitate. Suntă tentant, nu?

Dacă ești un fan înfocat al tehnologiei, pasionat de surf, atunci clar ai intrat în categoria posibililor clienți. Jet Surf a lansat plăci de surf unice, dotate cu fibră de carbon, integrată în materialul plăcii și al motorului. Motiv pentru care, nu veți avea nevoie de valuri pentru a face surf! După 7 ani de dezvoltare continuă, și 10 prototipuri lansate, compania a creat placa supremă: care face singură valuri!

Vără valuri, la 35 mph

Rezervorul de benzină a Jet Surf are o capacitate de 3 litri, placa reușind să atingă o viteză maximă de 56 mpkilometri pe oră. Potrivit companiei, nu există un motor comparabil în lume, care să aibă aceeași balanță putere-greutate ca Jet Surf. Iar un plus major este că practicanții nu au nevoie de permise speciale de navigație pentru acestea! Le pot utiliza în orice destinație, la orice oră din zi sau din noapte. Funny, nu?

Trei modele diferite

Există trei modele diferite, fiecare având un sistem automat de control al unității de pornire al motorului și propriul sistem de continuitate. Placa Surf Jet Rookie poate atinge 48 de kilometri pe oră folosind un motor în doi timpi. Placa Ultra Sport atinge o viteză maximă de 51 de kilometri pe oră, iar timp ce Factory GP 100 este special creat pentru viteză și adrenalină, atingând viteza de 56 de kilometri pe oră.

World Series 2012 a fost unul dintre evenimentele la care a fost prezentat Jet Surf, iar compania va mai avea expoziții până la finele anului în Amsterdam, Hampton, Istanbul și Monaco. Plăcile de surf au fost lansate deja la nivel global, așadar poți alege să îți achiziționezi placa favorită, pentru a-ți fi livrată acasă de reprezentanții companiei. Nu trebuie să-ți faci griji nici în privința banilor, pentru prețurile sunt modice. Modelul Ultra Sport costă în jur de 16.00 $, modelul Factory GP 100 se vinde cu 20.00 $.

Gina Rotaru

Foto: www.justluxe.com

Publicat in: noiembrie 2012
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement