Iahtul cu garaj

Home « Ambarcatiuni « Cu Motor
E o luptă continuă pe străzi, pentru cel mai mare bolid, pentru cel mai rapid, cu designul cel mai impresionant. Dacă în mediul terestru se întrec automobilele, în mediul acvatic avem iahturile. Firmele vin cu tot mai multe inovații, cu accesorii, cu putere tot mai mare, totul acoperit de un design spectaculos.

În lupta mega-iahturilor din largul mării se evidențiază J'ade. La bordul iahtului de aproximativ 60 de metri găsim o piscină interioară, un acvariu și un garaj! Printre banalele locuri de aterizare a elicopterelor, tobogane și cinematografe, mega-iahtul dispune de un garaj drive-in plutitor. Are o trapă operată-hidraulic care poate stoca o barcă cu motor de opt metri fără să utilizeze un lift pentru a o scoate din apă.

iaht

Bazinul intern conține 18.000 de litri de apă și se poate goli și umple în doar trei minute, pentru a permite bărcii să intre pe iaht fără ajutorul unei macarale. Nu este incredibil? Bazinul este și practic. Când nu are barca cu motor la bord, el poate fi folosit ca piscină interioară cu vedere directă în ocean. 

iaht2

Construit
de CRN, J'ade și-a făcut debutul anul trecut la spectacolul de iahturi și a câștigat Trofeul Iahtul Lumii la 2013 International Boat Show. Iahtul de 60 de metri a fost atracția spectacolului de iahturi de la Monaco de săptămâna trecută. 


Iahtul cu capital privat a fost creat de Studio Zuccon International Project și a fost proiectat să se simtă "una cu marea". Poate găzdui 10 persoane confortabil în patru cabine și în suita proprietarului, pe lângă 13 membri ai echipajului. Are o sală de gimnastică, o sală de hamam și un acvariu. 

iaht3

Interiorul este făcut din lemn de nuc Canaletto și lemn de trandafir lustruit. După cum îi spune și numele, are accente verzi de jad. Podelele din lemn masiv sunt realizate din benzi late de Afromosi, iar cabinele și suita proprietarului sunt dotate cu covoare albe Tai Ping.

iaht4

În centrul iahtului își face apariția o scară cu un lift de cristal, iar în living tronează un pian Yamaha. CRN vin cu noi și noi concepte de dezvoltare în proiectare, dimensiuni și funcții. Sperăm că pe viitor vor uni toate conceptele într-un transport maritim unic, sigur și care să aibă caracteristici speciale. 

Sursa foto: 
www.dailymail.co.uk
Narcisa Morariu
Publicat in: octombrie 2014
Etichete pentru acest articol: iaht, bazin interior, CRN, garaj
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement