Bărci cu motor, cu design friendly

Home « Ambarcatiuni « Cu Motor

Un weekend relaxant? Pregătește-te de o ieșire în larg cu o barcă cu motor! Nu ai una? Te ajutăm noi să îți găsești! Nu ne avântăm la modele de bărci cu motor costisitoare sau de ultimă generație, ci la modele practice și ușor de utilizat. Îți trebuie doar să ai permis de navigație pentru bărci cu motor și gata distracția. Ne oprim la o excursie de relaxare, pescuit sau adrenalină în largul Mării Negre. Chiar dacă vara a trecut, puțină vitezomanie cu ajutorul unor bărci cu motor de calitate nu strică niciodată! Ba chiar te relaxează complet după o săptămână grea de muncă....

Ne-am îndreptat atenția spre câteva modele de bărci cu motor, care să nu necesite mult spațiu de depozitare. Mai exact, bărci cu motor la îndemâna oricărui om, care nu locuiește neapărat la malul mării. Bărci cu motor de dimensiuni medii și mici, care să poată fi depozitate în garaj sau în curtea din spatele casei. Ce am găsit? Câteva minunății de bărci cu motor din România precum preumatica YAM340S, Ana de la Cirus, Compass 440GT SPORT și POSEIDON FISH 550T. Pe voi care dintre aceste bărci cu motor vă atrag?

În stiluri friendly

Mai exact, bărci cu motor cu design pietenos... care să ofere confort și să ne încânte privirea. Pentru început, ne-am oprit la modelul unei serii de bărci cu motor, pneumatice, mai exact cu YAM340S. Drăguț, confortabil, destul de mic, având dimensiuni de 3,39 metri lungime și 1.70 lățime). Barca poate transporta cinci persoane. Podeaua este din lemn iar prețul este cu puțin până într-o mie de euro.

Atractiv este și un modelul Ana de la Cirus, cu 4.5 metri lungime, 1,80 lățime „i un motor de maximum 40 CP. Costă 2.250 de euro, fără tva. Iar lista poate continua cu bărci cu motor și mai atractive precum Compass 440GT SPORT de 4.50 metri lungime și 1.50 lățime. Are motor de 15-40 CP și transportă 4 persoane. Costă 3.500 de euro și arată destul de bine.

Ne aruncăm privirea la bărci cu motor, de pescuit și descopăr Poseidon Fish 550T. Pe cât de mică, pe atât de încăpătoare. Are cinci metri lungime, trei metri lățime și poate transporta opt persoane. Are barele și încuietorile din inox și cinci ani garanție în caz că o accidentezi! Au un motor mic de15-80 CP și sunt potrivite pentru ieșirile în larg cu familia.

Dacă vreți bărci cu motor ceva mai mari, pe piața românească există POSEIDON BLU WATER 640. O ambarcațiune confortabilă care are șase metri lungime, 2.5 lățime, motor cizmă lungă de 115-250 CP și o capacitate de opt persoane. Un mode destul de practic și atractiv, care poate fi ultilizat cu ușurință chiar și de un navigator fără foarte multă experiență. Tu pe care ai alege-o?

Gina R.

Foto: yamaha-motor.eu

Publicat in: iulie 2013
Etichete pentru acest articol: ambarcatiuni, barci cu motor, croaziere, vacante
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement