Barca lui Batman

Home « Ambarcatiuni « Cu Motor

Cu siguranţă aţi vizionat filmele în care eroul principal este Batman. Ei, dacă vă pasionează atât filmul, cât şi maşina protagonistului, cei de la Chevrolet v-au pregătit o surpriză: au inserat elemente aparţinând maşinii Chevrolet Corvette şi au realizat o super-barcă!

Realizată sub conceptul modelelor ZR1 şi ZR48, pasionaţii maşinii Chevrolet vor fi cu siguranţă uluiţi. Folosind ca sursă de inspiraţie maşina Chevrolet Corvette, Marine Technology Incorporated a construit „barca” lui Batman. Din fibră de carbon şi cu accente sportive, barca este una de viteze.

Barca îţi lasă impresia că a fost special construită pentru Batman. La exterior seamănă cu un Corvette clasic: aceleaşi stopuri, lunetă şi „capota” lungă. Emblema specifică unui Chevrolet Corvette este centrat plasată în faţă. Cu un design fantastic, „portierele” se deschid în stil „Gullwing”, iar interiorul în care încap şase persoane, este preluat în totalitate de la un Chevrolet, cu scaune îmbrăcate în piele şi un sistem audio de 8.000 de watt şi cinci televizoare. Toate funcțiile navigației se regăsesc adaptate la nivelul indicatoarelor auto iar pentru finisare s-a apelat numai la materiale de cea mai bună calitate. Fiecare dintre cele șase scaune individuale dispune de propriul sistem de climatizare. Mai mult, cele două scaune din față beneficiază de reglare electrică și suport pentru picioare rabatabil.

Fiind o barcă de viteze, MTI ZR48 dispune de două motoare Mercury Racing care sunt capabile să livreze 1.350 CP.

La achiziţionare, în preţul de 1,26 milioane de Euro al bărcii intră şi o remorcă specială. Pentru tractarea remorcii aveţi nevoie de un alt utilaj, de un camion, deaorece este foarte mare.

Sursa: pier57.com
Sursa foto: pier57.com
Narcisa Morariu

Publicat in: septembrie 2014
Etichete pentru acest articol: Chevrolet, barca lui batman, MTI ZR48
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement